2020 Yılında Kazandığımız Ödüller

Geçtiğimiz hafta içinde sonuçları açıklanan Brandon Hall Excellence in Human Capital Management Awards ve The Stevie® Awards for Great Employers‘da birlikte çalıştığımız kurumlar çok başarı sonuçlar aldı.

Standart bir başvuru sürecinden farklı olarak ödül başvurusu üzerine çalıştığımız müşterilerimizde çalışmamızı başvuru dokümanı oluşturmak ile sınırlamıyoruz; Süreçleri çalışan ve öğrenen deneyimi yaratacak şekilde yeniden tasarladığımız, proje ekiplerinin yetkinliklerini geliştirdiğimiz, sürdürülebilir iş sonuçları ürettiğimiz kısacası ödül başvurularını bir öğrenme aracı olarak kullandığımız ve en önemlisi çok eğlendiğimiz bir süreç yaşıyoruz.

Bu kapsamda 2020 yılında ödül başvuru sürecinde birlikte çalıştığımız yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize 24 Altın, 16 Gümüş, 28 Bronz olmak üzere toplam 68 ödül kazandırmış olduk.

Bu vesileyle birlikte ödül alan tüm kurumlarımızın başarısını kutlarım.

Ödül başvuru danışmanlığı hizmetimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Uluslararası ödül başvuruları için ipuçları yazımı buradan inceleyebilirsiniz.

Augdemy olarak, kurumların stratejilerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları teknolojileri, gelişim faaliyetlerini ve hizmetleri sunup, gelişim süreçlerini iyileştirmelerine destek oluyoruz. Siz de ürünlerinizi, süreçlerinizi, projelerinizi veya ekiplerinizi ulusal ve uluslararası mecralarda ödüllendirilmesini sağlamak için Ödül Başvuru Danışmanlığı ve Ödül Başvurusu Yazma Atölyesi’ne, ödül kazandıracak gelişim süreçleri için ise Kurumsal Akademi Tasarımı çalışmalarımıza göz atabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer çalışma alanlarımız için tıklayınız.

Bu yazıyı paylaşın!

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Geleceğin Yetkinlikleri

Dünya Ekonomik Forumu’nun (World Economic Forum) geçtiğimiz günlerde yayınladığı “2020 Yılında Sahip Olunması Gereken En Önemli Yetkinlikler” raporuna göre günümüzde en çok gereksinim duyduğumuz yetkinliklerin %35’i değişecek. Peki biz bu değişimden nasıl etkileneceğiz?

Eğitim Tasarımı 101: Kurumsal Eğitim Tasarımı

Eğitim tasarımı ve iç eğitim süreci ile kurumlar ihtiyaç duydukları bilgileri ve tecrübelerini çalışanlarına aktarak gelişimin sürekliliğini sağlar. Peki bir eğitim tasarım süreci nasıldır?

2023-08-25T10:52:15+03:00
Go to Top